Tuesday, 15 March 2011

jom join faceblog :D

hoi hoi :)

nasib aku memang baek hari ni sebab boleh onl.semalam aku dah plan macam-macam laa.
nak download lagu ,photoscape ,photoshop .
serious bosan tengok laptop ni takde hape-hape.ni sume sebab hdd tak boleh detect !
bile pergi hantar kat klinik ,langsung kena tahan satu bulan kat ward !
then ,bila pergi ambek semua benda kat dalam hdd lama tu didelete .I repeat didelete !
agak rasa nak mengamuk laa tapi aku tetap cool :)
umi ak memang panas sampai marah aku.
aku tetap cool sebab bukan salah aku pun.aku sampai jea kat rumah adik aku cakap laptop takde.
so, aku guna jea laa netbook.yang aku sedih nye dia kena tahan sebulan.
bila ade kengkawan aku cakap maybe orang yang repair tu tak delete ,aku lega....
bila sampai kat rumah adik aku cakap takde pape yang tinggal.
ouh DAMN !
window pun bertukar dari ultimate ke home premium.
tak kesah mane laa tapi lagu yang aku susah payah copy and paste and download.
sakarang sedang tunggu encik zulhilmi reply mesej.ni mesty pergi jomheboh ni.
cepat laa reply.aku dah riak nak upload photoshop nih.hee ~

No comments:

Post a Comment