Tuesday, 15 March 2011

balik kampung :D

hye hye ;)
asssalamualaikum untuk umat islam dan salam sejahtera buat kaum lain ;)


haish ,rasa sayang laa pulak nak tinggal fesbuk ngan belog ni.
tapi kejap jea balik tu.jap lagi pukul 2 aku dah nak bertolak.kali ni aku naik bas :)
aku due orang jea dengan adik aku ni.
dah lama tak naik lorh.aku pun tak tawu kenapa tiba-tiba jea balik.
yang aku tawu nenek aku ada nak buad kenduri arwah tapi entah laa bile.
hari isnin ni pak sedara aku yang stay kat KL nak tunang kan ? haah,bertunang.
aku bahagia laa bila pak sedara aku dah bertemu jodoh.maklumlaa.
umur bukan constant yeap !
makin tue ~ hehe.jangan marah pak Ayin ...


hmmm,dah pukul 12.30 daa.nak pergi mandi dulu pastu nak bersiap-siap.
nak bawak mag laa bila naik bas nanti sebab aku dah bosan tengok scenery along the road.
takde ape yang berubah.


untuk budakecik ,
saya sayang awak sangat-sangat.
jaga diri baik-baik yea.luka tu jangan lupa sapu ubat.
kalau tak saya tambah lagi saket awak.nak ???
hee ~


untuk finie,
selasa ni aku pulang ~


untuk amalia,
jagan lupa buat sit-up .hekhekhek ~


untuk yang dirindui ,
peluk cium buat leena ,teah ,aliya ,finie ,ateen ,eeka ,feha, dan yang istimewa untuk amalia.

No comments:

Post a Comment